Anggur Mampu Bunuh Sel Cancer

✪ Anggur Mampu MEMBUNUH KANSER !!! ✪

Hasil kajian dari Molly Derry Calon Doktor Falsafah di makmal Rajesh Agarwal, PhD, dan penyelidik di Pusat Kanser CU membuktikan membuktikan bahawa ekstrak biji anggur sangat menakjubkan di mana anggur ini  mampu bunuh sel Cancer tetapi ia  langsung tidak menyentuh sel2 yang sihat.

anggur mampu bunuh sel cancer

Ini adalah berbeza dari rawatan Cancer konvensional yang bukan sahaja BUNUH sel cancer ,malahan juga ianya juga MEMBUNUH sel-sel hidup yang lain seperti sel rambut dan sebagainya.

Kuasa anggur amatlah LUAR BIASA bukan sahaja ianya mampu membunuh sel cancer ,ia juga sarat dengan ANTIOKSIDAN yang bertindak sebagai pelindung sel dari radikal bebas penyebab penyakit degeneratif, seperti penyakit jantung, cancer, dan beberapa penyakit akibat penuaan.

Hal ini menyebabkan pelbagai jenis produk ANTI KANSER yang menggunakan ekstrak anggur sebagai bahan di dalamnya untuk melawan dan membunuh sel cancer.

Produk dari Sarimah Signature Series Kekal Sihat & Menawan tidak telepas untuk menjadikan ANGGUR sebagai bahan penting di dalam nya

Beberapa testimoni dari pesakit yang sembuh dari kanser dengan menggunakan Sari Agegard

====================================

“Saudara saya dinasihatkan oleh doctor untuk potong usus kerana terdapat ketulan(kanser ) ditemui di dalam usus beliau.

Namun setelah BERIKHTIAR mengamalkan pesaudaraanan Sari Agegard selama 2 BULAN ,

Alhamdulillah doctor mengesahkan bahawa sel KANSER tidak lagi DITEMUI dan saudara saya tidak perlu di bedah lagi tapi perlu melakukan PET scan di hospital utk mengesahkan saudara saya pulih 100%.

Syukur ke hadrat Ilahi Hasil dari PET scan itu saudara saya di sahkan betul2 pulih dari kanser.

Ramai doctor mengucapkan tahniah dan menganggap perkara ini sesauatu MIRACLE yang berlaku di kalangan pesakit kanser. Syukur,Alhamdulillah ! .kasih sarigard.. krn ikhtiar kami utk lihat saudara pulih berhasil..”

-Puan Suriati, Kuala Lumpur –

HOTLINE : 012-329 2221 / 019 – 266 0080

Penafian: Produk Sarimah Signature Series Sari Agegard ini tidak bertujuan merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Sebarang testimoni pengguna produk Sari Agegard dari Sarimah Signature Series  yang dipaparkan adalah pengalaman peribadi individu dan kesan ke atas setiap individu mungkin berbeza. Produk Sarimah Signature Series Sari Agegard ini adalah makanan tambahan dan ia sesuai dijadikan ikhtiar sampingan selain terus mendapatkan rawatan daripada hospital dan doktor kesihatan.