KANSER BUKAN TANDA TAMAT RIWAYAT

KANSER BUKAN TANDA TAMAT RIWAYAT

Image result for FIGHT CANCER

Seperti yang kita semua tahu, penyakit kanser ini adalah satu penyakit yang tidak mengenal usia atau jantina, ia memang memburu mangsanya dan oleh kerana itu ia dinamakan pembunuh senyap.

Apabila seseorang individu itu telah disahkan menghidap penyakit kanser , terus akan merasa murung ,sedih dan stress kerana sudah mengetahui riwayatnya akan tamat. Memang semua tidak minta untuk dapat penyakit kanser, tanam dalam hati yang terbuka kerana segala penyakit sememang ada penawarnya

Image result for doctor and patients

Bagaimanapun penghidap penyakit kronik ini bukan satu penyakit yang memalukan ,dan tidak bermakna bukanlah satu perkara memalukan dan tidak semestinya penyakit kanser ini harus terlantar di katil dan menunggu untuk tamat riwayat.Tidak sama sekali.

Namun sudah pasti, golongan pesakit kanser ini amat memerlukan sokongan dari insan-insan sekelilingnya agar tidak jatuh semangat mereka untuk lawan kanser .

SERBA SEDIKIT TENTANG PENYAKIT KANSER

KANSER  adalah satu penyakit yang terjadi apabila ketidak seimbangan replikasi dan tindak balas sel dalam badan.

Image result for KANSER

Jika secara normalnya, sel ini akan bertambah (replikasi) mengikut aturannya bagi membolehkan tumbesaran badan dan pemulihan selepas berlakunya kecederaan. Meskipun secra tidak normal, sel ini akan bertambah secara mendadak akan berlakunya ketumbuhan yang tidak normal dan juga dikenali sebagai tumor.

KANSER BUKAN TANDA TAMAT RIWAYAT

ADAKAH SEL KANSER BOLEH HANCUR ATAU MATI?

Sel kanser adalah sel juga , ia hanya membiak dan bertambah secara yang tidak normal , maka jika kita tumpu untuk merawat dan melawan kanser , sudah pasti sel kanser akn hancur dan mati.

Zaman teknologi dan cara alternatif lain,sekarang mempunyai beribu kemudahan canggih untuk merawat kanser , usah khuatir dan risau yang penting tanam dalam hati semangat juang lawan penyakit kanser ini.

Image result for happy cancer survivor

Memperkenal Makanan Tambahan Kesihatan Anti Kanser

SARI AGEGARD PLUS

SARI AGEGARD PLUS adalah satu makanan tambahan kesihatan dan satu terapi semulajadi yang mempunyai tindakan membantu menghapuskan sel-sel yan abnormal dan menghapuskan sel kanser,  dan pada yang sama ia membantu membina semula sel sihat yang baru dalam tubuh badan.

Proses pemulihan akan berlaku apabila mengamalkan SARI AGEGARD PLUS ini , ia tiada kesan sampingan atau kesan yang memudaratkan ini kerana SARI AGEGARD PLUS ini hanya minuman kesihatan yang berasaskan dari buah-buahan ,bukannya herba.

SARI AGEGARD PLUS mempunyai kelulusan  KKM , Sijil Halal Malaysia serta Sijil Ujian Pusat Racun Negara.

Sesuai digunakan untuk semua golongan masyarakat, yang sihat untuk pencegahan awal , kanak-kanak untuk perlindungan antibodi, dan untuk yang ada masalah kronik penghidap kanser dan penyakit kronik.

SARI AGEGARD Plus Tercipta Daripada Apa ?

SARI AGEGARD PLUS dicipta dengan menggunakan teknologi :-

” TRIPLE AMYGDALIN B17 , DOUBLE STEMCELL DAN DI PERKASA DENGAN OZON “

======================
TRIPLE AMYGDALIN B17
======================

TEKNOLOGI TRIPLE  AMYGDALIN (B17) adalah sangat popular di seluruh dunia , dan banyak kajian mengatakan ia boleh merawat dan menyembuhkan bagi mereka yang mempunyai masalah kanser dan masalah penyakit kronik .

Ekstrak buah-buahan yang dirumuskan adalah :-

 • Biji Aprikot
 • Biji Anggur
 • Buah Prune

Kombinasi ektrak buah-buahan ini membantu menentang pembiakan sel yang rosak dalam tubuh badan , pada masa yang sama ia membebaskan gula berlebihan dalam sel.
Formula ini sangat sesuai untuk yang ada masalah kanser dan penyakit kronik.

===================
DOUBLE STEMCELL
===================

DOUBLE STEMCELL berfungsi mengaktifkan atau membina sel sihat yang baru dalam tubuh. Pembiakan sel induk baik sangat di perlukan oleh manusia untuk mengekalkan kesihatan yang optimum.

Ekstrak buah-buahan yang mempunyai Double Stemcell ini adalah :-

 • Apple Swiss
 • Greengage PlumJika pembiakan sel induk banyak dalam tubuh badan , maka tahap kesihatan tubuh badan badan kita sangat bagus dan baik , organ dan ketahanan tubuh berfungsi dengan baik sekali
  ==================
  TEKNOLOGI OZON
  ==================

 • TEKNOLOGI OZON di tugaskan untuk menghantar zat keseluruh badan, ini kerana manusia ialah satu sel kekal hidup ,bukan kerana bernafas manusia hidup. Jika sel ini hidup maka manusia juga akan hidup.
  Ozon ini membawa 3 bebola udara (O3) untuk membekalkan zat keseluruh tubuh badan.
 • Apabila tubuh badan mendapat oksigen yang mencukupi maka tahap kesihatan pada tubuh badan sangat bagus.

DISCLAIMER : Produk Sari Agegard Plus TIDAK bertujuan MERAWAT, MENYEMBUH atau MENCEGAH sebarang penyakit. Sebarang testimoni yang dipaparkan adalah PENGALAMAN PERIBADI individu dan kesan ke atas setiap individu mungkin berbeza”

PRODUK INI ADALAH MAKANAN TAMBAHAN DAN IA SESUAI DIJADIKAN IKHTIAR SAMPINGAN SELAIN TERUS MENDAPATKAN RAWATAN HOSPITAL & DOKTOR.

** Produk ini adalah IKHTIAR semata2 dan Kuasa PENYEMBUHAN MUTLAK tetap di tangan Allah SWT.

⬆⬆⬆⬆

====================================

☛ Sebarang Pertanyaan boleh PM kami di sini ☚

===================================

HOTLINE :

012-329 2221KANSER

Klik di sini utk Whatsapp http://tinyurl.com/WanZahari ( En. Wan Zahari )

 

019 266 0080

Klik disini utk whatsapp http://tinyurl.com/MasHabshee ( Puan Mas )

Instagram : Tuah Primadona

Alamat Ofis :

1) No.38 -1 , Jalan Alam Damai 1, Alam Damai Cheras

( Bersebelahan Bangunan Maybank Alam Damai )

Hubungi : 019 – 668 1959

2) No.69 -1 , Jalan Inang 4, Taman Paya Rumput Utama, Melaka

Hubungi 019 – 6020 479 Siti Aisyah

error: Content is protected !!