Kanser Payudara adalah IGAUAN NGERI

✍Penyakit Kanser Payudara adalah IGAUAN NGERI bagi setiap wanita. Wanita mana yang tidak takut dengan Penyakit Kanser Payudara ini.

✍Ramai yang sudah mengetahui bahawa penyakit KANSER PAYUDARA ini adalah salah satu PEMBUNUH UTAMA kaum wanita.

✍Jumlah penderita penyakit kanser payudara ini meningkat dari tahun ke tahun. Demikian juga dengan jumlah kematian akibat penyakit kanser payudara.

Sedikit Informasi, sebenarnya penyakit kanser payudara ini bukan hanya menyerang kaum wanita sahaja namun kaum turut menyerang kaum lelaki.

☛ PENYEBAB KANSER PAYUDARA

1. Jantina, Usia & Genetik Keluarga

✍Kaum wanita memiliki risiko yang lebih besar berbanding dengan kaum lelaki dalam potensi terkena penyakit kanser payudara ini. Faktor jenis jantina juga di dokong oleh faktor usia, di mana semakin lanjut usia maka risiko terkena kanser payudara kian besar. Faktor keturunan dalam keluarga juga memainkan faktor besar yang mendorong seseorang itu mudah terkena risiko penyakit kanser payudara ini. Contohnya jika ibu bapa anda pernah mengalami risiko kanser payudara potensi anda untuk terkena kanser juga tinggi.

2. Sejarah Kesihatan Peribadi

✍Jika sebelum ini seseorang itu pernah di sahkan terkena penyakit kanser selain kanser payudara, maka risiko untuk dia tersebar ke payudara amat tinggi. Jadi bagi mana – mana individu yang pernah terkena penyakit kanser payudara atau masih dalam proses penyembuhan, berusaha & berikhtiarlah untuk menyembuhkan penyakit kanser ini sebelum ia merebak dan lebih parah.

3. Hormon Wanita Yang Tidak Normal

✍Bagi wanita yang pernah mengalami kondisi menstruasi lebih awal, melahirkan anak pada usia lebih tua, tidak pernah memiliki anak dan waktu menopause yang terlambat makan risiko terkena kanser payudara lebih tinggi.

☛ KANSER PAYUDARA LEBIH EFEKTIF JIKA…

Selain dari Faktor di atas, risiko terkena Kanser Payudara akan besar jika ia di dokong oleh faktor – faktor berikut.

1. Pola Pemakanan Yang Tidak Sihat

✍Jenis makanan yang mengandungi bahan pengawet, yang dibakar seperti sate, junk food, mengandungi bahan perisa, kurangnya sayur – sayuran atau buah – buahan makan kondisi tubuh kita lebih berpotensi untuk terkena kanser payudara.

✍Jadi anda dinasihatkan memperbanyakkan makan makanan sayur – sayuran dan buah – buahan adalah salah satu cara terbaik mencegah penyakit kanser payudara.(Namun pastikan ianya organik atau dicuci bersih jika bukan organik dan telah terkena racun serangga kerana, racun serangga pada sayur- sayuran dan buah-buahan ada penyumbang faktor kanser )

2. Pola Hidup Yang Tidak Sihat

✍Antara contoh pola hidup yang tidak sihat adalah merokok, pengambilan minuman keras, jarang berolahraga dan pengambilan dadah.

3. Terdedah Pada Pancaran Radiasi dan Bahan Kimia

✍Jika anda terdedah pada Sinaran Radiasi dan X – Tray atau juga Sinaran lain seperti Ultra Violet yang berperanan untuk mengubah sel – sel dalam tubuh kita berkembang secara tidak normal, termasuklah penggunaan bahan2 kimia ke atas tubuh badan kita seperti pemakaian alat – alat kosmetik yang mempunyai bahan kimia.

✍Ini adalah antara faktor – faktor yang boleh menyebabkan timbulnya kanser payudara. Semoga kita sama – sama terhindar dari penyakit yang boleh membawa kepada kematian.

—————————————

TESTIMONI SARIAGEGARD

—————————————

? “Saye Zulaikha setelah saye mengambil 3 bln sari Agegard. Alhamdulilah…saye dah BEBAS dari BREAST KANSER. Syukur Alhamdulilah….semua ni kuasa Allah SWT. Aminnnnn3×.terime kaseh atas nasehat perimadona datok sarimah.”

– Puan Zulaikha –

bebas kanser

 

 

? “Adik Class Mate kena BREAST CANCER TAHAP 2, makan produk
ni Alhamdulillah dah pulih dah. Kalau boleh membantu Rufaydah.

– Rafidah Abdul Rahman –

 

Testimoni Kanser Payudara
Testimoni Kanser Payudara

 

 

? “Ibu disyaki KANSER PAYUDARA…blum tahu stage berapa. Doctor beri tempoh sbulan utk makan ubat. Saya terus bgtahu ibu cuba SARIAGEGARD.

? “Pemeriksaan kali ke 2 doktor bgtau kesan BENJOLAN TAK DAPAT DIKESAN . Hilang mcm tu jer.”

– Zas Zalela –

 

kanser payudara 33

 

 

===========================
☛ Sebarang Pertanyaan PM kami di sini ☚
===========================

HOTLINE :
EN.WAN  012-329 2221 / Puan Mas 019-266 0080

EN.WAN  012-329 2221 / Puan Mas 019-266 0080

 EN.WAN  012-329 2221 / Puan Mas 019-266 0080

 

Instagram : Tuah Primadona

Alamat Office:
1 ) No 38-1, Jalan Alam Damai 1, Alam Damai 56000 Cheras Kuala Lumpur.
2 ) No. 69-1 Jalan Inang 4 Taman Paya Rumput Utama 75250 Melaka . Hubungi Aisyah: 019-6020479

DISCLAIMER : Produk Sari Agegard TIDAK bertujuan MERAWAT, MENYEMBUH atau MENCEGAH sebarang penyakit. Sebarang testimoni yang dipaparkan adalah PENGALAMAN PERIBADI individu dan kesan ke atas setiap individu mungkin berbeza”

PRODUK INI ADALAH MAKANAN TAMBAHAN DAN IA SESUAI DIJADIKAN IKHTIAR SAMPINGAN SELAIN TERUS MENDAPATKAN RAWATAN HOSPITAL & DOKTOR.

** Produk ini adalah IKHTIAR semata2 dan Kuasa PENYEMBUHAN MUTLAK tetap di tangan Allah SWT.

#testimonisariagegard
#tuahprimadona
#primadonaNo1
#sarimahsignatureseries
#denganizinallah
#sariagegard
#buahpinggang
#pulihcancer