KERAP SENGUGUT, PERUT SAKIT TANDA AWAL KETUMBUHAN CYST, BERTINDAK SEBELUM MELARAT

KERAP SENGUGUT, PERUT SAKIT TANDA AWAL KETUMBUHAN CYST, BERTINDAK SEBELUM MELARAT
 
Kita sebagai wanita banyak cabarannya, sangat terdedah dengan penyakit jika tidak bertindak dari awal, seperti kita tahu penyakit yang sering serang pada kaum hawa ialah, cyst itu paling tinggi.
Dengan masa kini penyakit ini seperti wabak selesema, dan pekara biasa bila disebut oleh doktor, tiada sesiapa wanita pun akan suka atau menerima ketumbuhan yang semadi dalam tubuh badan mereka. Mengganggu emosi, hormon, pergerakan dan kehamilan. Itu yang paling wanita tidak boleh menerimanya.
Ada juga yang risau jika dari ketumbuhan cyst melarat menjadi kanser, dari ia menjadi teruk,tanpa jalan lain organ rahim pula terpaksa dia buang, jadi lebih baik dari sekarang kita mencegahnya dari sekarang.
APA ITU CYST?
Apa itu cyst? Mengulas secara terperinci tentang cyst, Pakar Perbidanan dan Sakit Puan, Hospital KPJ Ampang Puteri, Dr Fauziah Mohd Hasan berkata, cyst merupakan ketumbuhan pada ovari lazimnya mengandungi cecair.
Ujar Dr Fauziah, ia berlaku ketika proses ovulasi dan pada saat telur (ovum) dikeluarkan pada setiap bulan.
“Kebanyakan wanita yang mempunyai cyst yang tidak mempunyai apa-apa masalah termasuk membawa mudarat dikategorikan functional cyst yang berlaku di atas sebab fisiologi dan bukan kanser.
“Namun, terdapat juga jenis cyst lain yang boleh membawa masalah kepada wanita seperti endometriosis, dermoid, corpus luteal dan cystadenomas,” terangnya.

Simptom Cyst Ovari

 

Meskipun, ovarian cyst ini tidak mempunyai simptom yang ketara, tetapi simptom akan muncul apabila cyst sudah tumbuh. Antaranya adalah seperti berikut:
 1. Kembung perut atau bengkak
 2. Pergerakan usus yang menyakitkan
 3. Sakit perut sebelum atau semasa kitaran haid
 4. Hubungan seks yang menyakitkan
 5. Sakit di belakang atau paha
 6. Payudara menjadi lembut
 7. Pening dan muntah

Dan sekiranya ovarian cyst semakin teruk, anda memerlukan perhatian perubatan secepat mingkin. Gejala ini boleh membawa kesan serius sekiranya tidak dirawat lebih awal.

Antaranya adalah seperti: Kesakitan pelvik yang teruk atau tajam

Demam
Pengsan atau pening

Pernafasan yang cepat

Amalkan minum minuman kesihatan Sari Agegard Plus ini setiap hari untuk tujuan pencegahan kanser,penyakit kronik  dan juga merawat kanser secara alternatif.
Pada masa yang sama, dapatkan makanan yang berkhasiat, serta udara yang sihat dan segar , dan sentiasa amalkan minuman Sari Agegard Plus setiap pagi dan malam sebelum tidur

================================================

Memperkenal Makanan Tambahan Kesihatan Anti Kanser dan Merawat Penyakit Kronik

SARI AGEGARD PLUS

SARI AGEGARD PLUS adalah satu makanan tambahan kesihatan dan satu terapi semulajadi yang mempunyai tindakan membantu menghapuskan sel-sel yan abnormal dan menghapuskan sel kanser,  dan pada yang sama ia membantu membina semula sel sihat yang baru dalam tubuh badan.

Proses pemulihan akan berlaku apabila mengamalkan SARI AGEGARD PLUS ini , ia tiada kesan sampingan atau kesan yang memudaratkan ini kerana SARI AGEGARD PLUS ini hanya minuman kesihatan yang berasaskan dari buah-buahan ,bukannya herba.

SARI AGEGARD PLUS mempunyai kelulusan  KKM , Sijil Halal Malaysia serta Sijil Ujian Pusat Racun Negara.

Sesuai digunakan untuk semua golongan masyarakat, yang sihat untuk pencegahan awal , kanak-kanak untuk perlindungan antibodi, dan untuk yang ada masalah kronik penghidap kanser dan penyakit kronik.

SARI AGEGARD Plus Tercipta Daripada Apa ?

SARI AGEGARD PLUS dicipta dengan menggunakan teknologi :-

” TRIPLE AMYGDALIN B17 , DOUBLE STEMCELL DAN DI PERKASA DENGAN OZON “

======================
TRIPLE AMYGDALIN B17
======================

TEKNOLOGI TRIPLE  AMYGDALIN (B17) adalah sangat popular di seluruh dunia , dan banyak kajian mengatakan ia boleh merawat dan menyembuhkan bagi mereka yang mempunyai masalah kanser dan masalah penyakit kronik .

Ekstrak buah-buahan yang dirumuskan adalah :-

 • Biji Aprikot
 • Biji Anggur
 • Buah Prune

Kombinasi ektrak buah-buahan ini membantu menentang pembiakan sel yang rosak dalam tubuh badan , pada masa yang sama ia membebaskan gula berlebihan dalam sel.
Formula ini sangat sesuai untuk yang ada masalah kanser dan penyakit kronik.

===================
DOUBLE STEMCELL
===================

DOUBLE STEMCELL berfungsi mengaktifkan atau membina sel sihat yang baru dalam tubuh. Pembiakan sel induk baik sangat di perlukan oleh manusia untuk mengekalkan kesihatan yang optimum.

Ekstrak buah-buahan yang mempunyai Double Stemcell ini adalah :-

 • Apple Swiss
 • Greengage PlumJika pembiakan sel induk banyak dalam tubuh badan , maka tahap kesihatan tubuh badan badan kita sangat bagus dan baik , organ dan ketahanan tubuh berfungsi dengan baik sekali
  ==================
  TEKNOLOGI OZON
  ==================

 • TEKNOLOGI OZON di tugaskan untuk menghantar zat keseluruh badan, ini kerana manusia ialah satu sel kekal hidup ,bukan kerana bernafas manusia hidup. Jika sel ini hidup maka manusia juga akan hidup.
  Ozon ini membawa 3 bebola udara (O3) untuk membekalkan zat keseluruh tubuh badan.
 • Apabila tubuh badan mendapat oksigen yang mencukupi maka tahap kesihatan pada tubuh badan sangat bagus.

DISCLAIMER : Produk Sari Agegard Plus TIDAK bertujuan MERAWAT, MENYEMBUH atau MENCEGAH sebarang penyakit. Sebarang testimoni yang dipaparkan adalah PENGALAMAN PERIBADI individu dan kesan ke atas setiap individu mungkin berbeza”

PRODUK INI ADALAH MAKANAN TAMBAHAN DAN IA SESUAI DIJADIKAN IKHTIAR SAMPINGAN SELAIN TERUS MENDAPATKAN RAWATAN HOSPITAL & DOKTOR.

** Produk ini adalah IKHTIAR semata2 dan Kuasa PENYEMBUHAN MUTLAK tetap di tangan Allah SWT.

⬆⬆⬆⬆

====================================

☛ Sebarang Pertanyaan boleh PM kami di sini ☚

===================================

HOTLINE :

012-329 2221KANSER

Klik di sini utk Whatsapp http://tinyurl.com/WanZahari ( En. Wan Zahari )

 

019 266 0080

Klik disini utk whatsapp http://tinyurl.com/MasHabshee ( Puan Mas )

Instagram : Tuah Primadona

Alamat Ofis :

1) No.38 -1 , Jalan Alam Damai 1, Alam Damai Cheras

( Bersebelahan Bangunan Maybank Alam Damai )

Hubungi : 019 – 668 1959

2) No.69 -1 , Jalan Inang 4, Taman Paya Rumput Utama, Melaka

Hubungi 019 – 6020 479 Siti Aisyah