‘PEMBUNUH’ YANG TIDAK DIUNDANG

‘PEMBUNUH’ YANG TIDAK DIUNDANG

 

Jangan pernah sesekali kita pandang rendah tentang ‘pembunuh’ yang tidak diundang ini. Ia boleh datang tanpa diundang dan anda mungkin menanggung kesakitan hingga ke akhir hayat. Walaupun anda seorang yang sangat menjaga kesihatan dan aktif bersukan sekalipun, anda tidak terlepas daripada berdepan dengan risiko pembunuh yang tidak diundang ini.
Kenapa kita boleh diserang oleh ‘pembunuh’ ini?
 • Kenapa kita boleh diserang dengan penyakit kanser ini? Setiap saat sel di dalam tubuh badan kita akan mati dan terus mati. Pada masa yang sama sel baharu akan tumbuh menggantikan sel-sel yang mati .
 • Ketika proses penghasilan sel-sel baharu ini, kemungkinan ada sel yang terhasil secara abnormal telah terjadi. Sel abnormal ini pula akan terus membesar dan membiak menjadi ‘sel jahat’ merosakkan tubuh badan atau lebih mudah dikenali sebagai kanser.
 • Pelbagai punca yang menjadi penyebab kita mendapat kanser antaranya pemakanan, keturunan dan banyak lagi.
 • Walaupun keluarga anda tidak pernah mempunyai sebarang sejarah penyakit kanser, tetapi setiap orang mempunyai risiko untuk diserang penyakit kanser.Zaman sekarang kanser dah seperti satu wabak selesema.
‘PEMBUNUH’ YANG TIDAK DIUNDANG
Kajian dan Laporan Tentang Peningkatan Kematian Pesakit Kanser
Salah satu kenyataan bekas Menteri Kementerian Kesihatan Malaysia, Datuk Seri Dr S. Subramaniam dalam ucapannya sempena Hari Kanser Sedunia 2018, kanser merupakan penyebab kematian kedua paling tinggi di dunia, di mana, pada tahun 2015, kira-kira 1 daripada 6 kematian yang berlaku adalah akibat kanser. Kematian akibat kanser dijangka akan meningkat sebanyak 70% dalam masa dua dekad sekiranya tiada intervensi dijalankan.

Laporan Registri Kanser Kebangsaan Malaysia 2007-2011, satu daripada sepuluh (1/10) orang lelaki dan satu daripada sembilan (1/9) wanita di negara ini mempunyai risiko sepanjang hayat (lifetime risk) untuk mendapat kanser. Dalam kalangan lelaki, kanser kolorektal merupakan kanser yang paling kerap berlaku (16.4%) dan dalam kalangan wanita pula kanser payudara adalah kanser yang paling kerap berlaku (32.1%).

‘PEMBUNUH’ YANG TIDAK DIUNDANG, SERANG SEMUA GOLONGAN
Kanser boleh hadir pada semua individu tanpa mengira usia dan jantina tidak kira miskin atau kaya,penyakit ini juga memberi bebanan kewangan dan psikososial yang besar kepada semua pesakit, keluarga dan masyarakat. Oleh disebabkan  itu kita wajib utamakan pencegahan awal untuk mengelak daripada kanser dan penyakit lain .

Masyarakat wajib sentiasa mengambil berat tentang permasalahan kesihatan dan sentiasa mengamalkan kehidupan yang sihat.

Memperkenal Makanan Tambahan Kesihatan Anti Kanser

SARI AGEGARD PLUS

SARI AGEGARD PLUS adalah satu makanan tambahan kesihatan dan satu terapi semulajadi yang mempunyai tindakan membantu menghapuskan sel-sel yan abnormal dan menghapuskan sel kanser,  dan pada yang sama ia membantu membina semula sel sihat yang baru dalam tubuh badan.

Proses pemulihan akan berlaku apabila mengamalkan SARI AGEGARD PLUS ini , ia tiada kesan sampingan atau kesan yang memudaratkan ini kerana SARI AGEGARD PLUS ini hanya minuman kesihatan yang berasaskan dari buah-buahan ,bukannya herba.

SARI AGEGARD PLUS mempunyai kelulusan  KKM , Sijil Halal Malaysia serta Sijil Ujian Pusat Racun Negara. Sesuai digunakan untuk semua golongan masyarakat, yang sihat untuk pencegahan awal , kanak-kanak untuk perlindungan antibodi, dan untuk yang ada masalah kronik penghidap kanser dan penyakit kronik.

SARI AGEGARD Plus Tercipta Daripada Apa ?

SARI AGEGARD PLUS dicipta dengan menggunakan teknologi :-

” TRIPLE AMYGDALIN B17 , DOUBLE STEMCELL DAN DI PERKASA DENGAN OZON “

======================
TRIPLE AMYGDALIN B17
======================

TEKNOLOGI TRIPLE  AMYGDALIN (B17) adalah sangat popular di seluruh dunia , dan banyak kajian mengatakan ia boleh merawat dan menyembuhkan bagi mereka yang mempunyai masalah kanser dan masalah penyakit kronik .

Ekstrak buah-buahan yang dirumuskan adalah :-

 • Biji Aprikot
 • Biji Anggur
 • Buah Prune

Kombinasi ektrak buah-buahan ini membantu menentang pembiakan sel yang rosak dalam tubuh badan , pada masa yang sama ia membebaskan gula berlebihan dalam sel.
Formula ini sangat sesuai untuk yang ada masalah kanser dan penyakit kronik.

===================
DOUBLE STEMCELL
===================

DOUBLE STEMCELL berfungsi mengaktifkan atau membina sel sihat yang baru dalam tubuh. Pembiakan sel induk baik sangat di perlukan oleh manusia untuk mengekalkan kesihatan yang optimum.

Ekstrak buah-buahan yang mempunyai Double Stemcell ini adalah :-

 • Apple Swiss
 • Greengage PlumJika pembiakan sel induk banyak dalam tubuh badan , maka tahap kesihatan tubuh badan badan kita sangat bagus dan baik , organ dan ketahanan tubuh berfungsi dengan baik sekali
  ==================
  TEKNOLOGI OZON
  ==================

 • TEKNOLOGI OZON di tugaskan untuk menghantar zat keseluruh badan, ini kerana manusia ialah satu sel kekal hidup ,bukan kerana bernafas manusia hidup. Jika sel ini hidup maka manusia juga akan hidup.
  Ozon ini membawa 3 bebola udara (O3) untuk membekalkan zat keseluruh tubuh badan.
 • Apabila tubuh badan mendapat oksigen yang mencukupi maka tahap kesihatan pada tubuh badan sangat bagus.

DISCLAIMER : Produk Sari Agegard Plus TIDAK bertujuan MERAWAT, MENYEMBUH atau MENCEGAH sebarang penyakit. Sebarang testimoni yang dipaparkan adalah PENGALAMAN PERIBADI individu dan kesan ke atas setiap individu mungkin berbeza”

PRODUK INI ADALAH MAKANAN TAMBAHAN DAN IA SESUAI DIJADIKAN IKHTIAR SAMPINGAN SELAIN TERUS MENDAPATKAN RAWATAN HOSPITAL & DOKTOR.

** Produk ini adalah IKHTIAR semata2 dan Kuasa PENYEMBUHAN MUTLAK tetap di tangan Allah SWT.

⬆⬆⬆⬆

====================================

☛ Sebarang Pertanyaan boleh PM kami di sini ☚

===================================

HOTLINE :

012-329 2221

Klik di sini utk Whatsapp http://tinyurl.com/WanZahari ( En. Wan Zahari )

 

019 266 0080

Klik disini utk whatsapp http://tinyurl.com/MasHabshee ( Puan Mas )

Instagram : Tuah Primadona

Alamat Ofis :

1) No.38 -1 , Jalan Alam Damai 1, Alam Damai Cheras

( Bersebelahan Bangunan Maybank Alam Damai )

Hubungi : 019 – 668 1959

2) No.69 -1 , Jalan Inang 4, Taman Paya Rumput Utama, Melaka

Hubungi 019 – 6020 479 Siti Aisyah