PENCEMARAN KUNCI DAPAT PENYAKIT

PENCEMARAN KUNCI DAPAT PENYAKIT

Malaysia sememangnya sebuah negara yang berkembang pesat serta maju dalam pelbagai bidang.
Namun dalam kepesatan itu,ramai yang tidak menyedari bahawa ia juga membawa kesan sampingan terhadap alam sekitar dan kesihatan manusia.

 

Kegiatan-kegiatan perusahaan atau perkilangan asap-asap menyebabkan pencemaran udara dan pembuangan toksik menyebabkan pencemaran air.

PENCEMARAN KUNCI DAPAT PENYAKIT

KESAN PADA KESIHATAN MANUSIA

  • kehidupan laut seperti ikan dan kerang yg ada didalam laut yg dimakan oleh manusia boleh mengakibatkan penyakit berjangkit.
  • pembuangan sampah turut menyebabkan pembiakan dan memberi masalah kepada air dan manusia kerana sumber makanan manusia terdiri daripada air.
  • kandungan nitrat yang tinggi dan berlebihan di dalam air akan menyebabkan keracunan
  • penyakit seperti taun, penyakit gatal-gatal (alahan), dan kuman .

  • `contohnya, yang belaku di teluk Minamata, Jepun, pencemaran toksik menyebabka nmanusia menjadi sakit   kepala, kebas-kebas dan jarak penglihatan menjadi kabur.

Oleh itu kita sekarang memang sukar untuk elakkan diri kita dari pencemaran , kita terpaksa berdepan sepanjang kita hidup melainkan kita keluar dari planet Bumi ini.

Dengan cara melindungi diri kita ialah kita sendiri mesti amalkan sesuatu agar kita kekal kuat dan sentiasa terlindung dari semua penyakit-penyakit kronik.

========================================
Betapa pentingnya makanan tambahan kesihatan,ia juga perlu di amalkan bagi meningkatkan kesihatan dan mengelakkan anda dari penyakit atau masalah penyakit Kronik . Amalkan secara sebelum kesihatan tubuh badan menjadi kronik tanpa kita sedar.

===================
✾ Sari Agegard Plus✾
===================


♕♛ Kebaikan Sari Agegard Plus ♛
Triple Amydglin B17 -Gabungan 3 sumber HEBAT iaitu pati biji Aprikot,Buah Prune dan Anggur yg berkesan membunuh SEL KANSER
Double Stemcell – berfungsi utk baikpulih dan ganti sel induk dan sel2 organ yg BARU disamping dpt meningkatkan sistem IMUNISASI dan sistem peredaran darah
Ozone Fortified – ianya terdiri drp tiga molekul oksigen berupaya bertindak sbg ejen membersih darah, membunuh kuman, virus serta mengaktifkan semula

 

DISCLAIMER : Produk Sari Agegard Plus TIDAK bertujuan MERAWAT, MENYEMBUH atau MENCEGAH sebarang penyakit. Sebarang testimoni yang dipaparkan adalah PENGALAMAN PERIBADI individu dan kesan ke atas setiap individu mungkin berbeza”

.
PRODUK INI ADALAH MAKANAN TAMBAHAN DAN IA SESUAI DIJADIKAN IKHTIAR SAMPINGAN SELAIN TERUS MENDAPATKAN RAWATAN HOSPITAL & DOKTOR.
.
** Produk ini adalah IKHTIAR semata2 dan Kuasa PENYEMBUHAN MUTLAK tetap di tangan Allah SWT.
.

.
====================================
☛ Sebarang Pertanyaan boleh PM kami di sini ☚
====================================
.
HOTLINE :
012-329 2221
Klik di sini utk Whatsapp http://tinyurl.com/WanZahari ( En. Wan Zahari )
.
019 266 0080
Klik disini utk whatsapp http://tinyurl.com/MasHabshee ( Puan Mas )
.
Instagram : Tuah Primadona
.
Alamat Ofis :
1) No.38 -1 , Jalan Alam Damai 1, Alam Damai Cheras
( Bersebelahan Bangunan Maybank Alam Damai )
Hubungi : 019 – 668 1959
.
2) No.69 -1 , Jalan Inang 4, Taman Paya Rumput Utama, Melaka
Hubungi 019 – 6020 479 Siti Aisyah