Produk Sarimah Sari Agegard Plus

Produk Sarimah Sari Agegard adalah pemakanan kesihatan yang berasaskan ekstrak sel induk didapati mampu mengekalkan kesihatan dengan  mengembalikan keupayaan pemulihan sel induk tubuh. Berbeza dengan banyak produk berasaskan ekstrak sel induk yang dibuat daripada uri haiwan, rangkaian produk ini mengandungi gabungan synergistik ekstrak sel induk tumbuhan iaitu daripada Epal Swiss ( Uttwiler Spatlauber) dan Greengage Plum. Ekstrak sel induk tumbuhan bukan sahaja lebih berkesan malah lebih mudah diterima oleh pengguna yang mementingkan status sumber produk atas alasan agama ataupun dari aspek lain.

 

Sari AgeGard Plus dirumus daripada apa yang diamalkan oleh Seniwati & Primadona Malaya, Dato’ Hajah Sarimah Ahmad. Beliau popular dalam filem klasik 60-an termasuklah filem Allayarham P. Ramlee.

Dato’ Hajah Sarimah Ahmad adalah seorang kanser survivor. Beliau disahkan mengidap kanser otak, hidung dan lidah tahap 4 pada tahun 2010. Doktor mengesahkan pada waktu itu Dato’ Sarimah cuma ada 3 bulan untuk hidup.

Perwatakan Dato’ Sarimah Ahmad yang optimis dan berkeyakinan tinggi memberi kekuatan serta semangat untuknya berubat dengan rawatan alternatif, termasuklah pengamalan makanan tambahan serta amalan ibadah.

Beliau diperkenalkan dengan rawatan vitamin B17 oleh seorang doktor. Berkat kesabaran dan keyakinan yang tinggi, Alhamdulillah keadaan kesihatan Dato’ Sarimah bertambah baik. Malah bacaan kanser yang dialami sebelum ini menunjukkan kesan pemulihan yang positif.

Setelah merasakan kesembuhan dan kesihatan yang semakin baik, Dato’ Hajah Sarimah Ahmad bertekad untuk berkongsi pemakanan yang beliau amalkan. Ramai yang perlu dibantu kerana derita kanser adalah satu ujian yang berat.

Dari peristiwa itulah, Sari AgeGard Plus dirumus dan dijadikan produk dengan tujuan untuk mengukir senyuman dan mengembalikan keceriaan penderita kanser.

Sari AgeGard Plus adalah hadiah daripada kesabaran seorang insan. Semoga lebih ramai penderita yang tahu dan cuba beramal dengan rumusan vitamin B17, double stemcell dan bahan bahan herbal terpilih yang lain.


Produk Sarimah

Produk Sarimah Sari Agegard Plus
============

♕ Teknologi PERTAMA di DUNIA, Double Stem Sel yang Diperkasakan Dengan Ozon Fortified ♕

♛ Kebaikan Sari Agegard Plus♛

✔ Triple Amydglin B17 -Gabungan 3 sumber HEBAT iaitu pati biji Aprikot,Buah Prune dan Anggur yg berkesan membunuh SEL KANSER

✔ Double Stemcell – berfungsi utk baikpulih dan ganti sel induk dan sel2 organ yg BARU disamping dpt meningkatkan sistem IMUNISASI dan sistem peredaran darah

✔Ozone Fortified – ianya terdiri drp tiga molekul oksigen berupaya bertindak sbg ejen membersih darah, membunuh kuman, virus serta mengaktifkan semula sistem pertahanan tubuh

===================
Bahan Aktif & Khasiat
===================
1. ✔ Ekstrak Sel Induk Swiss Apple , Phytocelltec™ Malus Domestica
✔ Ekstrak Sel Induk Greengage
ღ Mengaktifkan sel Induk tubuh

Gabungan Ekstrak ini dipanggil Double Stem Sel. Teknologi ini sangat popular buat masa ini kerana ia berupaya mengaktifkan sel agar terus membiak dan melahirkan sel baharu. Ia dapat mengaktifkan dan mengantikan sel rosak agar memperbaiki kerosakan tubuh.

2. ✔ Ekstrak Biji Apricot
✔ Ekstrak Biji Anggur
✔ Ekstrak Prune

Gabungan 3 sumber HEBAT Apricot , Prune & Biji Anggur ( B17 amygdalin )

Bahan aktif yang berfungsi untuk membunuh kerosakan sel dan juga ia berupaya membunuh kanser sel, dan bahan tersebut berupaya melindungi sel baik dan dijadikan makanan kepada sel agar terus membiak

3. ✔ Ekstrak Wolfberry
ღ Melindungi sistem kardiovaskular
ღ Mengekalkan kesihatan mata

4. ✔ Glutathione
ღ Menjaga kesihatan sel tubuh

5. ✔ Ekstrak Biji Kiwi
ღ Mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular

6. ✔ Ekstrak Strawberry
ღ Mengekalkan Kesihatan buah pinggang

7. ✔Ekstrak Beras Yis Merah
ღ Mengurangkan Kolestrol

8. ✔ Ekstrak Saw Palmetto
ღ Meringankan komplikasi masalah prostat

9. ✔ Vitamin C
ღ Mengandungi anti oksidan untuk meneutralkan radikal bebas

10. ✔ Ekstrak Bawang Putih
ღ Menastabilkan tekanan darah

11. ✔ Kolagen Marin
ღ Penting Untuk Kesihatan kulit , jantung dan sendi

=============================
KHASIAT DAN KEISTIMEWAAN SARI AGEGARD PLUS =============================

• Meningkatkan daya ketahanan badan
• Menjaga kesihatan sel
• Menambahkan oksigen dan tenaga
• Meningkatkan metabolisma
• Menjaga kesihatan sendi
• Menstabilkan kadar gula dalam darah
• Mengawal kolesterol
• Membakar lemak dan selulit
• Mencerahkan dan melicinkan kulit
• Menstabilkan tekanan darah
• Meningkatkan daya ingatan
• Melambatkan proses penuaan
• Menstabilkan sistem pernafasan

 

 

Produk Sarimah
Produk Sarimah

Nak ikhtiar dengan SARI AGEGARD PLUS, luahkan kisah anda, kami sedia membantu.
WhatsApp WAN ZAHARI, klik pada link ini: https://bit.ly/2QulK5B

atau

WhatsApp MASTURA, klik pada link ini: https://bit.ly/2RpoMcX

⬇⬇⬇⬇
DISCLAIMER : Produk Sarimah Sari Agegard Plus TIDAK bertujuan MERAWAT, MENYEMBUH atau MENCEGAH sebarang penyakit. Sebarang testimoni yang dipaparkan adalah PENGALAMAN PERIBADI individu dan kesan ke atas setiap individu mungkin berbeza”

PRODUK INI ADALAH MAKANAN TAMBAHAN DAN IA SESUAI DIJADIKAN IKHTIAR SAMPINGAN SELAIN TERUS MENDAPATKAN RAWATAN HOSPITAL & DOKTOR.

** Produk ini adalah IKHTIAR semata2 dan Kuasa PENYEMBUHAN MUTLAK tetap di tangan Allah SWT.