SARI AGEGARD PLUS, Minuman Kesihatan Anti Kanser

SARI AGEGARD PLUS, Minuman Kesihatan Anti Kanser

Risau dengan perkembangan masyarakat negara ini yang semakin memandang ringan soal kesihatan, seorang individu yang sudi berkongsi tentang pengalamannya, dan ingin membuka mata pada mata masyarakat terhadap kesihatan adalah sangat penting dalam kehidupan seharian kita.
Beliau lebih dikenali Dato’ Dr Sarimah Ahmad Pengasas Produk SariAgegard Plus, beliau mahu ,masyarakat sentiasa mengambil berat berhubung permasalahan kesihatan dan sentiasa mengamalkan kehidupan yang sihat.

“Kenikmatan menjalani kehidupan yang sihat dan produktif lebih bermakna apabila di kongsi bersama, saya di sahkan menghidap Cancer Stage 4, menolak untuk melakukan pembedahan dan kimoterapi, saya diramalkan hanya boleh bertahan selama 3 bulan sahaja. Alhamdulillah dengan izin tuhan dan saya amalkan pemakanan yang sihat dan pengambilan produk Sari Agegard Plus kini lebih sihat dan ceria, mudah untuk melakukan pelbagai aktiviti dan ibadah”
~ Dato’ Dr Sarimah Ahmad

 

DATO’ DR SARIMAH AHMAD

Beliau juga mahu menyedarkan orang ramai tentang variasi minuman kesihatan yang boleh dijadikan alternatif untuk menyembuhkan kanser dan penyakit kronik.

APA ITU SARI AGEGARD PLUS ?

SARI AGEGARD PLUS adalah satu minuman kesihatan dan satu terapi semulajadi yang mempunyai tindakan membantu menghapuskan sel-sel yan abnormal dan menghapuskan sel kanser,  dan pada yang sama ia membantu membina semula sel sihat yang baru dalam tubuh badan.

Proses pemulihan akan berlaku apabila mengamalkan SARI AGEGARD PLUS ini , ia tiada kesan sampingan atau kesan yang memudaratkan ini kerana SARI AGEGARD PLUS ini hanya minuman kesihatan yang berasaskan dari buah-buahan ,bukannya herba.

SARI AGEGARD PLUS mempunyai kelulusan  KKM , Sijil Halal Malaysia serta Sijil Ujian Pusat Racun Negara. Sesuai digunakan untuk semua golongan masyarakat, yang sihat untuk pencegahan awal , kanak-kanak untuk perlindungan antibodi, dan untuk yang ada masalah kronik penghidap kanser dan penyakit kronik.

SARI AGEGARD Plus Tercipta Daripada Apa ?

SARI AGEGARD PLUS dicipta dengan menggunakan teknologi :-

” TRIPLE AMYGDALIN B17 , DOUBLE STEMCELL DAN DI PERKASA DENGAN OZON “

======================
TRIPLE AMYGDALIN B17
======================

TEKNOLOGI TRIPLE  AMYGDALIN (B17) adalah sangat popular di seluruh dunia , dan banyak kajian mengatakan ia boleh merawat dan menyembuhkan bagi mereka yang mempunyai masalah kanser dan masalah penyakit kronik .
Ekstrak buah-buahan yang dirumuskan adalah :-

 • Biji Aprikot
 • Biji Anggur
 • Buah Prune

  Kombinasi ektrak buah-buahan ini membantu menentang pembiakan sel yang rosak dalam tubuh badan , pada masa yang sama ia membebaskan gula berlebihan dalam sel.
  Formula ini sangat sesuai untuk yang ada masalah kanser dan penyakit kronik.

  ===================
  DOUBLE STEMCELL
  ===================

DOUBLE STEMCELL berfungsi mengaktifkan atau membina sel sihat yang baru dalam tubuh. Pembiakan sel induk baik sangat di perlukan oleh manusia untuk mengekalkan kesihatan yang optimum.
Ekstrak buah-buahan yang mempunyai Double Stemcell ini adalah :-

 • Apple Swiss
 • Greengage PlumJika pembiakan sel induk banyak dalam tubuh badan , maka tahap kesihatan tubuh badan badan kita sangat bagus dan baik , organ dan ketahanan tubuh berfungsi dengan baik sekali
  ==================
  TEKNOLOGI OZON
  ==================

TEKNOLOGI OZON di tugaskan untuk menghantar zat keseluruh badan, ini kerana manusia ialah satu sel kekal hidup ,bukan kerana bernafas manusia hidup. Jika sel ini hidup maka manusia juga akan hidup.
Ozon ini membawa 3 bebola udara (O3) untuk membekalkan zat keseluruh tubuh badan.

Apabila tubuh badan mendapat oksigen yang mencukupi maka tahap kesihatan pada tubuh badan sangat bagus.

⬇⬇⬇⬇
DISCLAIMER : Produk Sari Agegard Plus TIDAK bertujuan MERAWAT, MENYEMBUH atau MENCEGAH sebarang penyakit. Sebarang testimoni yang dipaparkan adalah PENGALAMAN PERIBADI individu dan kesan ke atas setiap individu mungkin berbeza”
PRODUK INI ADALAH MAKANAN TAMBAHAN DAN IA SESUAI DIJADIKAN IKHTIAR SAMPINGAN SELAIN TERUS MENDAPATKAN RAWATAN HOSPITAL & DOKTOR.
** Produk ini adalah IKHTIAR semata2 dan Kuasa PENYEMBUHAN MUTLAK tetap di tangan Allah SWT.
⬆⬆⬆⬆
====================================
☛ Sebarang Pertanyaan boleh PM kami di sini ☚
====================================
HOTLINE :
012-329 2221
Klik di sini utk Whatsapp http://tinyurl.com/WanZahari ( En. Wan Zahari )
019 266 0080
Klik disini utk whatsapp http://tinyurl.com/MasHabshee ( Puan Mas )
Instagram : Tuah Primadona
Alamat Ofis :
( Bersebelahan Bangunan Maybank Alam Damai )
Hubungi : 019 – 668 1959
Hubungi 019 – 6020 479 Siti Aisyah