Sari AgeGard Plus

Sari AgeGard Plus

Sari AgeGard Plus adalah keluaran terbaru dari syarikat Primadona dan dipasarkan secara meluas melalui Facebook “Primadona No 1” dan “Tuah Primadona

Apa yang menarik tentang SariAgeGard Plus yang baru ini adalah kadar serapan khasiat produk dipertingkatkan supaya kesan baiknya dapat dirasa oleh badan dalam kadar yang cepat.

Sari AgeGard telah berada 6 tahun dalam pasaran dan telah membantu lebih 100 ribu pengguna nikmati tahap kesihatan yang lebih baik daripada dulunya kesihatan yang terganggu.

Pengunaan Sari AgeGard Plus secara konsisten dapat meningkatkan sistem imun badan, meningkatkan kadar metabolisma, melancarkan peredaran darah dan menyeimbangkan kadar hormon dalam badan.

 

Sari AgeGard Plus mempunyai 3 kebaikan utama:

1. Triple Amygdalin – Kesan hebat Vitamin B17 dari 3 sumber buah-buahan yang kaya vitamin ini iaitu biji aprikot, prune dan biji anggur. Gabungan ini berpotensi tinggi untuk membunuh sel kanser dan mengelakkan ia daripada bertambah.

2. Double Stem Cell – khasiat daripada stem cell Swiss Apple, stem cell mampu membantu baikpulih sel badan yang rosak diganti dengan sel baru yang sihat. Ia membantu proses pemulihan dan meningkatkan fungsi organ badan secara keseluruhan.

3. Ozon Fortified – Sari AgeGard Plus dikuatkan dengan 3 molekul oksigen yang berupaya membersihkan darah, membunuh kuman, mengaktifkan sistem pertahanan badan dan meningkatkan kadar serapan khasiat produk oleh badan.

Penggunaan secara konsisten produk ini mampu untuk memberi keselesaan dan meningkatkan kadar kesihatan kepada pesakit kanser dan penyakit kronik yang lain.

 

Antara testimoni yang pernah direkodkan adalah:

– Kanser : payudara, limfoma, usus, ovari, paru paru, otak, hidung
– cyst & fibroid
– strok
– masalah sendi, lutut, otot
– kencing manis
– buah pinggang
– darah tinggi
– masalah dalaman wanita & hormon dan lain-lain lagi

Mencari penawar untuk ikhtiar penyembuhan penyakit yang anda alami? Jom ikhtiar dengan SARI AGEGARD PLUS, luahkan kisah anda, kami sedia membantu.

WhatsApp WAN ZAHARI, klik pada link ini: https://bit.ly/2QulK5B

atau

WhatsApp MASTURA, klik pada link ini: https://bit.ly/2RpoMcX

P/S: HARGA PROMOSI, FREE POSTAGE & FREE GIFT diberi kepada pembelian pakej yang terpilih. HUBUNGI kami sekarang.

 

DISCLAIMER : Produk Sari Agegard Plus tidak bertujuan merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Sebarang testimoni yang dipaparkan adalah pengalaman peribadi individu dan kesan ke atas setiap individu mungkin berbeza”

Produk ini adalah makanan tambahan dan ia sesuai dijadikan sebagai ikhtiar sampingan selain terus mendapatkan rawatan hospital & doktor.