SARI AGEGARD PLUS,Vitamin B17 Terapi Kanser Semulajadi

SARI AGEGARD PLUS,Vitamin B17 Terapi Kanser Semulajadi

Statistik daripada Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) telah membuktikan bahawa penyakit kanser adalah salah satu penyebab utama kematian di seluruh dunia apabila ia telah membunuh 7.6 juta orang pada tahun 2008.

Sel Kanser Yang Sangat Aktif dalam Tubuh Manusia

Kadar kes penghidap kanser makin meningkat setiap tahun, di jangka kadar pesakit kanser  akan meningkat lagi sehingga 12 juta kes.
Menurut data Majlis Kanser Nasional, MAKNA, di Malaysia sahaja, serami 45,000 rakyat setiap tahun dengan tiga daripada empat pesakit kanser gagal diselamatkan atau sembuh.

Punca Peningkatan Bilangan Kes Kanser

 Faktor Pemakanan Yang Tidak Seimbang

– Jika kita lihat secara realitinya pemakanan masa kini amat membimbangkan apabila hampir 50 peratus daripada makanan seharian kita bersifat asid dan mengandungi pelbagai bahan perisa dan pengawet tiruan yang dibuat daripada bahan kimia dan sintetik yang merupakan agen kepada kanser.

Cara Pengambilan Makanan Yang Tak Seimbang

 

-Pengambilan makanan berasid dalam kuantiti yang tinggi menyebabkan keadaan tubuh badan berasid yang boleh melemahkan sistem antibodi dan imunisasi.

Mari kita berbalik semula dengan tajuk utama, mengapa “Vitamin B17 Terapi Kanser Semulajadi”

Apa itu Vitamin B17 ?

Vitamin B17, juga dikenali sebagai amygdalin, selain itu dikenali juga  sebagai Laetrile atau nitrilosides.
Vitamin B17 dipercayai mampu  mencegah serta menyembuhkan penyakit kronik ,terutamanya penyakit kanser  .

Dengan teknologi terkini, wujudnya satu formula dan terhasilnya satu  produk yang kandungannya mengandungi anti-kanser iaitu Sari Agegard Plus.

TAHUKAH ANDA bahawa sumber Vitamin B17 yang terdapat dalam Sari Agegard Plus  ini boleh membantu membunuh sel kanser dan sel-sel yang tidak normal dalam tubuh badan.

~Vitamin B17 boleh didapati pada 1200 jenis tumbuh-tumbuhan atau buah-buahan terutamanya biji aprikot.

~Biji aprikot mengandungi vitamin B17 yang tinggi dan berfungsi membantu mencegah dan merawat penyakit kanser secara semulajadi.

~Tidak digalakkan mengambil biji aprikot secara mentah kerana di khuatiri terdedah kepada bakteria , kulat dan radikal bebas.

Vitamin B17 akan hanya bertindak balas pada sel yang tidak normal dalam badan manusia termasuk sel kanser, tumor,atau penyakit-penyakit lain
.
Enzim yang terdapat dalam sel kanser dapat membuka kunci amygdalin maka terhasillah metabolik badan yang berkanser  dan cyanide tersebut memasuki aliran darah yang mana secara semulajadi akan dineautralkan oleh hati.

Kandungan di dalam Sari Agegard Plus tersedia ada pati sari biji Aprikot dan Vitamin B17 yang cukup untuk diamalkan sepanjang hari,kandungannya yang telah di proses di jadikan minuman bagi memudahkan anda mengamalkannya.

Amalkan minum minuman kesihatan Sari Agegard Plus ini setiap hari untuk tujuan pencegahan kanser dan juga merawat kanser secara alternatif.
Pada masa yang sama, dapatkan makanan yang berkhasiat, serta udara yang sihat dan segar , dan sentiasa amalkan minuman Sari Agegard Plus setiap pagi dan malam sebelum tidur

===================
Sari Agegard Plus
===================

♕ Teknologi PERTAMA di DUNIA,Double Stem Sel yang
Diperkasakan Dengan Ozon Fortified

♕♛ Kebaikan Sari Agegard Plus

✔ Triple Amydglin B17 -Gabungan 3 sumber HEBAT iaitu pati biji Aprikot,Buah Prune dan Anggur yg berkesan membunuh SEL KANSER

✔ Double Stemcell – berfungsi utk baikpulih dan ganti sel induk dan sel2 organ yg BARU disamping dpt meningkatkan sistem IMUNISASI dan sistem peredaran darah

✔Ozone Fortified – ianya terdiri drp tiga molekul oksigen berupaya bertindak sbg ejen membersih darah, membunuh kuman, virus serta mengaktifkan semula sistem pertahanan tubuh