ABAH TAK PERLU “DIALISIS” KEPUTUSAN DARAH ABAH BERTAMBAH BAIK

Tak sanggup nak tengok abah akak menderita sakit buah pinggang. Abah Kak Sheira hampir sebulan di hospital dan setiap 6 jam abah kena buat dialisis air. Abah dah berusia 70 tahun lebih. Badan abah sangat lemah dan kalau buat dialisis darah 3 kali seminggu tubuh badan abah tak tahan.

Abah tak boleh bangun sendiri. Setiap kali abah hendak ke tandas kami adik beradik terpaksa pangku abah. Alhamdulillah Mas hari ke 4 selepas abah akak amik Sari Agegard abah dah boleh bangun dan bergerak sendiri.

Result darah terbaru abah sekarang pun menunjukkan abah semakin stabil dan tak perlu menjalani dialisis lagi. Alhamdulillah.

Seronok rasanya mendengar dan membaca pelbagai testimoni pengguna Sari Agegard ini. Pelbagai masalah kesihatan yang ke arah pemulihan yang positif. Makanan yang baik & berkhasiat memang amat bagus untuk kesihatan tubuh badan kita.

 

pesakit buah pinggang dah xperlu dialisis

“Syukur Alhamdulillah keputusan darah abah akak bertambah baik….setakat ni abah akak TAK PERLU DIALISIS….Jumpa Doktor lagi 2 bulan…”
– Pn. Sheira, Rawang –

 

Abah Tak Perlu “DIALISIS” Keputusan Darah Abah Bertambah Baik

DISCLAIMER : Produk Sari Agegard TIDAK bertujuan MERAWAT, MENYEMBUH atau MENCEGAH sebarang penyakit. Sebarang testimoni yang dipaparkan adalah PENGALAMAN PERIBADI individu dan kesan ke atas setiap individu mungkin berbeza”

PRODUK INI ADALAH MAKANAN TAMBAHAN DAN IA SESUAI DIJADIKAN IKHTIAR SAMPINGAN SELAIN TERUS MENDAPATKAN RAWATAN HOSPITAL & DOKTOR.

** Produk ini adalah IKHTIAR semata2 dan Kuasa PENYEMBUHAN MUTLAK tetap di tangan Allah SWT.

#testimonisariagegard
#sariagegard
#tuahprimadona
#primadonaNo1
#sarimahsignatureseries
#denganizinallah

====================================
☛ Sebarang Pertanyaan boleh PM kami di sini ☚
====================================

HOTLINE : 012-329 2221 En. Wan Zahari / 019 266 0080 Puan Mas

Instagram : Tuah Primadona

Alamat Office:
1 ) No 38-1, Jalan Alam Damai 1, Alam Damai 56000 Cheras Kuala Lumpur.
2 ) No. 69-1 jalan inang 4 taman paya rumput utama 75250 melaka . Hubungi Aisyah: 0196020479

dd199ebd3cdf5262d2d656106edc8289