Sari AgeGard – The Killer Product

Sari Agegard atau lebih dikenali sebagai ‘Killer Product’ adalah satu produk yang Luar Biasa Hebat dengan Izin Yang Maha Esa. Setiap hari mencurah-curah testimoni yang datang kembali kepada kami. Pelbagai testimoni dan pengalaman yang tak masuk akal ini akan kami kongsikan di bawah.

 

Sari AgeGard - The Killer Product

 

WAJIB BACA & SHARE jika Anda Rasa Ia boleh Membantu lebih ramai sahabat2 di luar sana yang memerlukan. Berikan mereka sedikit Sinar Harapan untuk kembali Hidup Sihat & Gembira seperti Kita. Perkongsian anda adalah satu Ibadah.. إنشاء الله

 

Antara testimoni yang terbaik kami;

☛ Testimoni 1 – Breast Cancer Stage 2

Puan Rafidah: “Adik classmate kena breast cancer stage 2 makan produk ni Alhamdulillah dah pulih. Masa mula2 makan habis keluar semua nanah tu yg asalnya di dalam, memang sakit mula2 lepas keluar semua lama2 kering dan Alhamdulillah terus hilang. Dalam 3 minggu dia baik. Tu yg dia percaya sebab depan mata.”

Sari AgeGard - Breast Cancer

 

Testimoni 2 – Darah Tinggi
Tuan Maheran: “Darah tinggi saya turun. Darah tggi saya 158 dh turun 140 lh.”

Sari AgeGard - Darah Tinggi

 

Testimoni 3 – Brain Cancer
Puan Dora: “I have cousin who has brain cancer and taken this for 6 month and Alhamdulillah he is now FREE FROM BRAIN CANCER.”

Sari AgeGard - Brain Cancer

 

Testimoni 4 – Bacaan kolestrol & tekanan darah tinggi semakin menurun.
Puan Ramlah: “Kolestrol dari 6++ turun ke paras 2.22 doktor pun happy bagitahu.. Alhamdullillah tekanan darah tinggi di paras 140/70.. Tekanan darah tinggi acik satu ketika sampai 200/100++..”

Sari AgeGard - Bacaan kolestrol turun

 

Testimoni 5 – Kanser Hati dan Ovari Tahap 4
Puan Raina: “Mak saya dah canser free. Last week jumpa doktor. Skrg ni kena pantau je la stiap 2 bln pergi hosp takut datang balik. Kanser hati dan ovari stage 4. Start tau ada kanser bln januari 2014.”

Sari AgeGard - Kanser Hati dan Ovari

 

☛ Testimoni 6 – Stroke
Puan Nuryn: “Suara ceria je. Abah ckp dah jelas. Kalau tak before ni, ckp tak berapa nak faham sgt. Selalunya time siang, selalu tidur jer.. Ni tak, tgk TV.. Badan rasa ringan. Happy dengar suara dia..”

Sari AgeGard - Stroke

 

☛ Testimoni 7 – Masalah Buah Pinggang , Paru – Paru Berair, Diabetes, Darah Rendah & Jantung

“Abah akak dah boleh jalan tak pakai tongkat dan xpakai pampers dah siang ”

Begitulah maklum balas yang positif dari Puan Shiera , abah beliau seorang warga yang menghidapi penyakit buah pinggang,kencing manis, tekanan darah rendah ,jantung lemah dan paru-paru berair..

 

ayah k sheira1

 

Kami mempunyai banyak lagi testimoni dari pelbagai jenis penyakit.. KLIK DISINI.
Alhamdulillah semua peyembuhan ini hanyalah Dengan Izin Allah SWT.

 

SARIMAH SIGNATURE SERIES

Sari Agegard
♕ Teknologi PERTAMA di DUNIA,Double Stem Sel yang
Diperkasakan Dengan Ozon Fortified ♕

Kebaikan Sari Agegard
✔ Triple Amydglin B17 -Gabungan 3 sumber HEBAT iaitu pati biji Aprikot,Buah Prune dan Anggur yg berkesan membunuh SEL KANSER
✔ Double Stemcell – berfungsi utk baikpulih dan ganti sel induk dan sel2 organ yg BARU disamping dpt meningkatkan sistem IMUNISASI dan sistem peredaran darah
✔Ozone Fortified – ianya terdiri drp tiga molekul oksigen berupaya bertindak sbg ejen membersih darah, membunuh kuman, virus serta mengaktifkan semula sistem pertahanan tubuh

 

HOTLINE : 012 329 2221 En. Wan Zahari / 019 266 0080 Puan Mas

 

DISCLAIMER : Produk Sari Agegard TIDAK bertujuan MERAWAT, MENYEMBUH atau MENCEGAH sebarang penyakit. Sebarang testimoni yang dipaparkan adalah PENGALAMAN PERIBADI individu dan kesan ke atas setiap individu mungkin berbeza”

PRODUK INI ADALAH MAKANAN TAMBAHAN DAN IA SESUAI DIJADIKAN IKHTIAR SAMPINGAN SELAIN TERUS MENDAPATKAN RAWATAN HOSPITAL & DOKTOR.

** Produk ini adalah IKHTIAR semata2 dan Kuasa PENYEMBUHAN MUTLAK tetap di tangan Allah SWT.