SARI AGEGARD PLUS BUNUH SEL KANSER , BINA SEL BAIK

SARI AGEGARD PLUS BUNUH SEL KANSER , BINA SEL BAIK

KANSER PENYAKIT BUNUH SENYAP DAN MENYEKSAKAN

 

Image result for depression

Kita semua tahu tentang apa itu kanser , dengan tekan hujung jari sahaja kita sudah tahu semua tentang kanser . Paling kita tidak boleh menerima apabila penyakit kanser ini hadir tanpa diundang dan secara tiba-tiba.

Penyakit ini sememangnya makan lebih wang ringgit,masa , dan sebagainya hingga satu tahap akan rasa berputus asa.

Mengapakah Sel Kanser ini dikatakan pembunuh senyap dan menyeksakan , dalam tubuh manusia semua adalah sel , apabila sel kanser begitu aktif ia akan makan segala sel baik yang ada dalam tubuh badan manusia. Dari peringkat pertama hingga akhir.

Pilihan untuk rawatan juga akan memberikan kesan buruk juga pada tubuh, tetapi demi untuk menghapuskan sel kanser dan kita nak sihat semula ,sememang kita sanggup laburkan segalanya.

SARI AGEGARD PLUS FOKUS MEMBUNUH SEL KANSER SAHAJA

Sari Agegard adalah satu minuman kesihatan , khasiatnya antikanser hanya tumpu menghapuskan sel kanser sahaja dan bertugas membina semula sel-sel baik dalam tubuh badan , jadi pada masa yang sama ,apabila sel tubuh dibaikpulih ,maka imunisasi dan ketahanan tubuh menjadi kuat, dan selera makan ,berat badan tubuh akan normal ,yang penting wajib konsisten.

Apa itu Vitamin B17  yang ada di dalam Sari Agegard Plus?

Vitamin B17, juga dikenali sebagai amygdalin, selain itu dikenali juga  sebagai Laetrile atau nitrilosides.
Vitamin B17 dipercayai mampu  mencegah serta menyembuhkan penyakit kronik ,terutamanya penyakit kanser  .

Dengan teknologi terkini, wujudnya satu formula dan terhasilnya satu  produk yang kandungannya mengandungi anti-kanser iaitu Sari Agegard Plus.

TAHUKAH ANDA bahawa sumber Vitamin B17 yang terdapat dalam Sari Agegard Plus  ini boleh membantu membunuh sel kanser dan sel-sel yang tidak normal dalam tubuh badan.

~Vitamin B17 boleh didapati pada 1200 jenis tumbuh-tumbuhan atau buah-buahan terutamanya biji aprikot.

~Biji aprikot mengandungi vitamin B17 yang tinggi dan berfungsi membantu mencegah dan merawat penyakit kanser secara semulajadi.

~Tidak digalakkan mengambil biji aprikot secara mentah kerana di khuatiri terdedah kepada bakteria , kulat dan radikal bebas.

Vitamin B17 akan hanya bertindak balas pada sel yang tidak normal dalam badan manusia termasuk sel kanser, tumor,atau penyakit-penyakit lain
.
Enzim yang terdapat dalam sel kanser dapat membuka kunci amygdalin maka terhasillah metabolik badan yang berkanser  dan cyanide tersebut memasuki aliran darah yang mana secara semulajadi akan dineautralkan oleh hati.

Kandungan di dalam Sari Agegard Plus tersedia ada pati sari biji Aprikot dan Vitamin B17 yang cukup untuk diamalkan sepanjang hari,kandungannya yang telah di proses di jadikan minuman bagi memudahkan anda mengamalkannya.

Amalkan minum minuman kesihatan Sari Agegard Plus ini setiap hari untuk tujuan pencegahan kanser dan juga merawat kanser secara alternatif.
Pada masa yang sama, dapatkan makanan yang berkhasiat, serta udara yang sihat dan segar , dan sentiasa amalkan minuman Sari Agegard Plus setiap pagi dan malam sebelum tidur

================================================

Memperkenal Makanan Tambahan Kesihatan Anti Kanser dan Merawat Penyakit Kronik

SARI AGEGARD PLUS

SARI AGEGARD PLUS adalah satu makanan tambahan kesihatan dan satu terapi semulajadi yang mempunyai tindakan membantu menghapuskan sel-sel yan abnormal dan menghapuskan sel kanser,  dan pada yang sama ia membantu membina semula sel sihat yang baru dalam tubuh badan.

Proses pemulihan akan berlaku apabila mengamalkan SARI AGEGARD PLUS ini , ia tiada kesan sampingan atau kesan yang memudaratkan ini kerana SARI AGEGARD PLUS ini hanya minuman kesihatan yang berasaskan dari buah-buahan ,bukannya herba.

SARI AGEGARD PLUS mempunyai kelulusan  KKM , Sijil Halal Malaysia serta Sijil Ujian Pusat Racun Negara.

Sesuai digunakan untuk semua golongan masyarakat, yang sihat untuk pencegahan awal , kanak-kanak untuk perlindungan antibodi, dan untuk yang ada masalah kronik penghidap kanser dan penyakit kronik.

SARI AGEGARD Plus Tercipta Daripada Apa ?

SARI AGEGARD PLUS dicipta dengan menggunakan teknologi :-

” TRIPLE AMYGDALIN B17 , DOUBLE STEMCELL DAN DI PERKASA DENGAN OZON “

======================
TRIPLE AMYGDALIN B17
======================

TEKNOLOGI TRIPLE  AMYGDALIN (B17) adalah sangat popular di seluruh dunia , dan banyak kajian mengatakan ia boleh merawat dan menyembuhkan bagi mereka yang mempunyai masalah kanser dan masalah penyakit kronik .

Ekstrak buah-buahan yang dirumuskan adalah :-

 • Biji Aprikot
 • Biji Anggur
 • Buah Prune

Kombinasi ektrak buah-buahan ini membantu menentang pembiakan sel yang rosak dalam tubuh badan , pada masa yang sama ia membebaskan gula berlebihan dalam sel.
Formula ini sangat sesuai untuk yang ada masalah kanser dan penyakit kronik.

===================
DOUBLE STEMCELL
===================

DOUBLE STEMCELL berfungsi mengaktifkan atau membina sel sihat yang baru dalam tubuh. Pembiakan sel induk baik sangat di perlukan oleh manusia untuk mengekalkan kesihatan yang optimum.

Ekstrak buah-buahan yang mempunyai Double Stemcell ini adalah :-

 • Apple Swiss
 • Greengage PlumJika pembiakan sel induk banyak dalam tubuh badan , maka tahap kesihatan tubuh badan badan kita sangat bagus dan baik , organ dan ketahanan tubuh berfungsi dengan baik sekali
  ==================
  TEKNOLOGI OZON
  ==================

 • TEKNOLOGI OZON di tugaskan untuk menghantar zat keseluruh badan, ini kerana manusia ialah satu sel kekal hidup ,bukan kerana bernafas manusia hidup. Jika sel ini hidup maka manusia juga akan hidup.
  Ozon ini membawa 3 bebola udara (O3) untuk membekalkan zat keseluruh tubuh badan.
 • Apabila tubuh badan mendapat oksigen yang mencukupi maka tahap kesihatan pada tubuh badan sangat bagus.

DISCLAIMER : Produk Sari Agegard Plus TIDAK bertujuan MERAWAT, MENYEMBUH atau MENCEGAH sebarang penyakit. Sebarang testimoni yang dipaparkan adalah PENGALAMAN PERIBADI individu dan kesan ke atas setiap individu mungkin berbeza”

PRODUK INI ADALAH MAKANAN TAMBAHAN DAN IA SESUAI DIJADIKAN IKHTIAR SAMPINGAN SELAIN TERUS MENDAPATKAN RAWATAN HOSPITAL & DOKTOR.

** Produk ini adalah IKHTIAR semata2 dan Kuasa PENYEMBUHAN MUTLAK tetap di tangan Allah SWT.

⬆⬆⬆⬆

====================================

☛ Sebarang Pertanyaan boleh PM kami di sini ☚

===================================

HOTLINE :

012-329 2221KANSER

Klik di sini utk Whatsapp http://tinyurl.com/WanZahari ( En. Wan Zahari )

 

019 266 0080

Klik disini utk whatsapp http://tinyurl.com/MasHabshee ( Puan Mas )

Instagram : Tuah Primadona

Alamat Ofis :

1) No.38 -1 , Jalan Alam Damai 1, Alam Damai Cheras

( Bersebelahan Bangunan Maybank Alam Damai )

Hubungi : 019 – 668 1959

2) No.69 -1 , Jalan Inang 4, Taman Paya Rumput Utama, Melaka

Hubungi 019 – 6020 479 Siti Aisyah